Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز شماره‌گذاری پلیس راهور درباره انباشت به وجود آمده برای تعویض پلاک و اقدمات پلیس برای رفع این مشکلات توضیحاتی ارائه کرد. - اخبار اجتماعی -

سرهنگ علی محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار انتظامی باشگاه خبرنگاران پویا؛ درباره انباشت به وجود آمده برای تعویض پلاک و حل مشکلات به وجود آمده در این رابطه اظهار کرد: پنج ماه از سال جدید گذشته و مراکز تعویض پلاک حدود دو ماه در این مدت پنج ماهه، به دلیل تعطیلی مشاغل غیرضروری تعطیل بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز شماره‌گذاری پلیس راهور افزود: به طور میانگین روزانه 20 هزار نفر متقاضی نقل و انتقال خودرو هستند که با احتساب روزهای تعطیلی، حدود یک میلیون و 200 هزار نفر در صف انتظار قرار می‌گیرند.

وی تصریح کرد: مراکز شماره‌گذاری در گروه شغلی دو قرار دارند و طبق مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا باید در شرایط قرمز تعطیل باشند اما با پیگیری‌های صورت گرفته توسط رئیس پلیس راهور از ستاد ملی مقابله با کرونا، مجوز از سرگیری فعالیت مراکز شماره‌گذاری صادر شد و اکنون با وجود شرایط قرمز کرونایی با 50 درصد ظرفیت در این مراکز در حال خدمت‌رسانی هستیم.

این مقام انتظامی بیان کرد: برای جبران انباشت به وجود آمده، در ساعات اداری، اقدام به افزایش ساعت کاری کردیم و تا ساعت 15 مراجعه‌کنندگان پذیرش می‌شوند.

محمدی با بیان اینکه اکنون تقریباً در یک‌سوم استان‌های کشور مانند سمنان، مرکزی، کرمانشاه و زنجان نوبت‌دهی به‌روز شده و انباشتی در دریافت نوبت وجود ندارد، گفت: در کلان‌شهرها نیز با افزایش ساعت کاری به دنبال این هستیم که متقاضیان بتوانند برای اخذ نوبت به‌روز اقدام کنند.

رئیس مرکز شماره‌گذاری پلیس راهور ادامه داد: اکنون در تهران و برخی کلان‌شهرها، در 6 روز آتی ظرفیت مراکز شماره‌گذاری پر شده و ساعت هشت صبح هر روز سامانه برای یک روز کاری دیگر باز شده و متقاضیان می‌توانند برای اخذ نوبت اینترنتی در این ساعت اقدام کنند.

وی ضمن توصیه به افرادی که وکالت‌نامه‌های آنها در حال منقضی شدن است و هنوز نتوانسته‌اند نوبت دریافت کنند، عنوان کرد: در روزهایی که مراکز تعویض پلاک تعطیل بود، به تعداد روزهای تعطیل بر اعتبار وکالت‌نامه‌ها افزوده می‌شد، اما اکنون با بازگشایی مراکز از هموطنان می‌خواهیم که در وهله نخست از ارائه وکالت‌نامه به یکدیگر خودداری کنند و در زمان مناسب در مراکز حاضر شوند، در صورت اجبار نیز مدت زمان وکالت‌نامه‌ها را افزایش دهند تا با توجه به انباشت موجود، دچار مشکل نشوند و خدمات دریافت کنند.

این مقام انتظامی متذکر شد: اگر شرایط در کلان‌شهرها مانند تهران به حالت عادی بازگردد، مراکز تعویض پلاک نیز با ظرفیت 100 درصدی اقدام به ارائه خدمات خواهند کرد.

محمدی با اشاره ارائه خدماتی همچون شماره‌گذاری اینترنتی توسط پلیس، گفت: این خدمت نیز در تهران در دو مرکز "میثم" و "خاوران" انجام و در برخی از کلان‌شهرها نیز به‌زودی راه‌اندازی می‌شود، در این شماره‌گذاری اینترنتی تقریباً 85 درصد کار، در منزل توسط شخص صورت می‌گیرد و تنها 15 درصد کار مانند بازدید اصالت خودرو، چاپ سند و نصب پلاک در کمتر از 10 دقیقه، به صورت حضوری باید انجام شود.

رئیس مرکز شماره‌گذاری پلیس راهور یادآور شد: متقاضیان برای اخذ نوبت اینترنتی و شماره‌گذاری می‌توانند به سایت راهور 120 مراجعه کنند.

ساعت 24 هر روز ظرفیت جدید برای نوبت‌دهی اینترنتی شماره‌گذاری و تعویض پلاک اضافه می‌شود

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: راهور راهور رئیس مرکز شماره گذاری پلیس راهور وجود آمده تعویض پلاک کلان شهرها وکالت نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۰۳۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلید رشد آینده خودرو‌های برقی در کجاست؟

آژانس بین‌المللی انرژی (IEA) پیش‌بینی کرد که فروش خودرو‌های الکتریکی در سال ۲۰۲۴ به شدت افزایش می‌یابد و تقاضای نفت به طور فزاینده‌ای کاهش می‌یابد و زیرساخت‌های مقرون‌به‌صرفه و شارژ، کلید رشد آینده خواهند بود.

به گزارش ایسنا، آژانس بین‌المللی انرژی اعلام کرد که فروش خودرو‌های برقی امسال به ۱۷ میلیون خواهد رسید، در مقایسه با ۱۴ میلیون در سال ۲۰۲۳، که بیش از یک خودرو از هر پنج خودروی فروخته شده در سراسر جهان الکتریکی خواهد بود و پیش‌بینی می‌کند ۱۰ میلیون از این فروش در چین باشد.

نتایج نشان داد که سرعت جذب خودرو‌های الکتریکی به این معنی است که تقاضای نفت برای حمل و نقل جاده‌ای در حدود سال ۲۰۲۵ به اوج خود برسد. آژانس بین‌المللی انرژی اعلام کرد اگر کشور‌ها به سیاست‌های اعلام شده عمل کنند، حدود ۶ میلیون بشکه در روز، تقاضای نفت تا سال ۲۰۳۰ و ۱۱ میلیون بشکه در روز تا سال ۲۰۳۵ کاهش می‌یابد.

این موسسه در مورد تقاضای خودرو‌های برقی گفت: بسیاری از مسائل در برخی کشور‌ها باعث نگرانی‌ها در مورد سرعت رشد صنعت شده است، اما آمار فروش جهانی همچنان قوی است. فروش سه ماهه اول سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۵ درصد افزایش داشته است.

آژانس بین‌المللی انرژی اضافه کرد که پاسخگویی به تقاضای رو به رشد با زیرساخت شارژ نیز چالشی کلیدی خواهد بود، زیرا شبکه‌های شارژ باید تا سال ۲۰۳۵ به ۶ برابر برسند.

دیگر خبرها

  • این خودروها پلاک ملی نمی‌ گیرند
  • مشکل طولانی شدن فرایند اداری ترخیص مواد اولیه شرکت‌های داروسازی به زودی رفع می‌شود
  • نگهداری تَک‌پلاک جرم است
  • نگهداری تَک پلاک جرم است | مسئولیت ارتکاب جرم با پلاک مفقودی بر عهده کیست؟ | مالک خودرو ۲۴ ساعت مهلت اعلام مفقودی دارد
  • مشکل طولانی شدن ترخیص مواد اولیه دارو برطرف می‌شود
  • نگهداری تَک پلاک جرم محسوب می‌شود
  • نگهداری تَک پلاک جرم محسوب می‌شود/اعمال قانون و اعزام به پارکینگ
  • مشکل کمبود نیروهای پلیس راهور در شهرها را با برون‌سپاری رفع می‌کنیم
  • کلید رشد آینده خودرو‌های برقی در کجاست؟
  • پورموسوی: تعویض ۴ بازیکن یعنی مشکل داریم