Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز شماره‌گذاری پلیس راهور درباره انباشت به وجود آمده برای تعویض پلاک و اقدمات پلیس برای رفع این مشکلات توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش برنا؛ سرهنگ علی محمدی، رئیس مرکز شماره‌گذاری پلیس راهور درباره انباشت به وجود آمده برای تعویض پلاک و حل مشکلات به وجود آمده در این رابطه گفت: پنج ماه از سال جدید گذشته و مراکز تعویض پلاک حدود دو ماه در این مدت پنج ماهه، به دلیل تعطیلی مشاغل غیرضروری تعطیل بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز شماره‌گذاری پلیس راهور افزود: به طور میانگین روزانه 20 هزار نفر متقاضی نقل و انتقال خودرو هستند که با احتساب روزهای تعطیلی، حدود یک میلیون و 200 هزار نفر در صف انتظار قرار می‌گیرند.

او تصریح کرد: مراکز شماره‌گذاری در گروه شغلی دو قرار دارند و طبق مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا باید در شرایط قرمز تعطیل باشند اما با پیگیری‌های صورت گرفته توسط رئیس پلیس راهور از ستاد ملی مقابله با کرونا، مجوز از سرگیری فعالیت مراکز شماره‌گذاری صادر شد و اکنون با وجود شرایط قرمز کرونایی با 50 درصد ظرفیت در این مراکز در حال خدمت‌رسانی هستیم.

این مقام انتظامی بیان کرد: برای جبران انباشت به وجود آمده، در ساعات اداری، اقدام به افزایش ساعت کاری کردیم و تا ساعت 15 مراجعه‌کنندگان پذیرش می‌شوند.

محمدی با بیان اینکه اکنون تقریباً در یک‌سوم استان‌های کشور مانند سمنان، مرکزی، کرمانشاه و زنجان نوبت‌دهی به‌روز شده و انباشتی در دریافت نوبت وجود ندارد، گفت: در کلان‌شهرها نیز با افزایش ساعت کاری به دنبال این هستیم که متقاضیان بتوانند برای اخذ نوبت به‌روز اقدام کنند.

رئیس مرکز شماره‌گذاری پلیس راهور ادامه داد: اکنون در تهران و برخی کلان‌شهرها، در 6 روز آتی ظرفیت مراکز شماره‌گذاری پر شده و ساعت هشت صبح هر روز سامانه برای یک روز کاری دیگر باز شده و متقاضیان می‌توانند برای اخذ نوبت اینترنتی در این ساعت اقدام کنند.

وی ضمن توصیه به افرادی که وکالت‌نامه‌های آنها در حال منقضی شدن است و هنوز نتوانسته‌اند نوبت دریافت کنند، عنوان کرد: در روزهایی که مراکز تعویض پلاک تعطیل بود، به تعداد روزهای تعطیل بر اعتبار وکالت‌نامه‌ها افزوده می‌شد، اما اکنون با بازگشایی مراکز از هموطنان می‌خواهیم که در وهله نخست از ارائه وکالت‌نامه به یکدیگر خودداری کنند و در زمان مناسب در مراکز حاضر شوند، در صورت اجبار نیز مدت زمان وکالت‌نامه‌ها را افزایش دهند تا با توجه به انباشت موجود، دچار مشکل نشوند و خدمات دریافت کنند.

این مقام انتظامی متذکر شد: اگر شرایط در کلان‌شهرها مانند تهران به حالت عادی بازگردد، مراکز تعویض پلاک نیز با ظرفیت 100 درصدی اقدام به ارائه خدمات خواهند کرد.

محمدی با اشاره ارائه خدماتی همچون شماره‌گذاری اینترنتی توسط پلیس، گفت: این خدمت نیز در تهران در دو مرکز "میثم" و "خاوران" انجام و در برخی از کلان‌شهرها نیز به‌زودی راه‌اندازی می‌شود، در این شماره‌گذاری اینترنتی تقریباً 85 درصد کار، در منزل توسط شخص صورت می‌گیرد و تنها 15 درصد کار مانند بازدید اصالت خودرو، چاپ سند و نصب پلاک در کمتر از 10 دقیقه، به صورت حضوری باید انجام شود.

رئیس مرکز شماره‌گذاری پلیس راهور یادآور شد: متقاضیان برای اخذ نوبت اینترنتی و شماره‌گذاری می‌توانند به سایت راهور 120 مراجعه کنند.

منبع: تسنیم

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مشکلات تعویض پلاک پلیس راهور خودرو رئیس پلیس راهور تعویض پلاک رئیس مرکز شماره گذاری پلیس راهور وجود آمده کلان شهرها تعویض پلاک وکالت نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۰۵۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی به کمک ثبت تخلفات رانندگی می آید

تین نیوز

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از برنامه ریزی برای بهره گیری از ظرفیت هوش مصنوعی برای برخورد با تخلفات رانندگی به خصوص تخلفات ساکن خبر داد و گفت: پلیس راهور در فاز نخست از این ظرفیت برای برخورد با تخلفات ساکن استفاده خواهد کرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، سرهنگ سید ابوالفضل موسوی پور با بیان اینکه هوشمندسازی در انجام ماموریت ها و ارائه خدمات یکی از اولویت های پلیس و مورد تاکید فرمانده فراجا و ریاست پلیس راهور فراجا است، گفت: در همین راستا نیز ما در پلیس راهور تهران بزرگ نیز این موضوع را جزو اولویت های خود قرار دادیم و برای تحقق آن برنامه ریزی های لازم انجام است.

موسوی پور با بیان اینکه موضوع ترافیک، موضوعی بین بخشی است که لازم است دستگاه های مربوطه در آن مشارکت داشته باشند، اظهارکرد: یکی از اقدامات ما استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی برای کنترل ترافیک و برخورد با تخلفات رانندگی است. در همین راستا نیز جلساتی را با شرکت کنترل ترافیک و چند شرکت دانش بنیان و همچنین جمعی از نخبگان دانشگاه صنعتی شریف برگزار کردیم و بنا شد تا زیرساخت های استفاده از هوش مصنوعی برای برخورد با تخلفات و نظارت ترافیکی فراهم شود.

برخورد با تخلفات ساکن با کمک هوش مصنوعی

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه در فاز نخست برخورد با تخلفات ساکن را در اولویت قرار دادیم، گفت: دو نوع دوربین ترافیکی در سطح شهر تهران وجود دارد، یکی دوربین های پلاک خوان است که این دوربین ها کار خود را انجام می دهند و براساس برنامه ای که برایشان نوشته شده نسبت به ثبت تخلفات اقدام می کنند. نوع دیگر اما دوربین های نظارت تصویری است که در حال حاضر حدود ۱۵۰۰ عدد از آن در شهر تهران فعال است و امیدواریم که به زودی نیز افزایش پیدا کند.

موسوی پور با بیان اینکه این دوربین های نظارت تصویری هوشمند نیستند، گفت: درحال حاضر یک کاربر باید این دوربین ها کنترل کند، اما ما به دنبال این هستیم که با استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی این دوربین ها بتوانند معابر را رصد کرده و در صورت وقوع تخلف یا وضعیت غیرعادی نظیر تصادف و ... موضوع ثبت و اعلام کنند. این اقدام امکان اجرا دارد و ما باید سامانه مربوطه را روی دوربین ها نصب کنیم.

وی ادامه داد: از طریق دوربین های نظارت تصویری می توانیم سامانه ای را نصب کنیم و این سامانه به شکل هوشمند با تخلفات برخورد می کند. همانطور که گفتم ما در فاز نخست برخورد با تخلفات ساکن را در اولویت قرار دادیم و قصد داریم تا در همین سال جاری با تعدادی دوربین کار را شروع کنیم و به مرور آن را گسترش دهیم. ما با استفاده از این سامانه و هوش مصنوعی با دوربین های نظارت تصویری نسبت به برخورد با تخلفات ساکن، نظیر پارک در محل ممنوع، پارک دوبل، توقف غیرمجاز، سد معابر و ... برخورد خواهیم کرد. 

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه امکان تعریف محدوده، نوع تخلف و حریم رصد برای این دوربین ها وجود دارد، گفت: در صورت اجرا تخلفات به شکل هوشمند رصد و پس از اعمال قانون پیامک آن برای رانندگان متخلف ارسال خواهد شد.

موسوی درپاسخ به این پرسش که موانع اجرای این طرح چیست، گفت: بعد از درخواست ما شهرداری این موضوع را در بودجه امسالش قرار داد، به هرحال موضوعاتی نظیر تامین اعتبار و ... در این خصوص وجود دارد.

پیش از این سرهنگ احسان مومنی،معاون عملیات پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ نیز در گفت وگو با ایسنا گفته بود که به زودی دوربین های ثبت تخلف رانندگی بر روی موتورسیکلت های پلیس راهور نیز نصب می شود و در فاز اول این دوربین ها نسبت به ثبت تخلفات ساکن اقدام خواهند کرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • طرح ویژه پلیس راهور برای موتورسواران و عابران پیاده
  • این خودروها پلاک ملی نمی‌ گیرند
  • نگهداری تَک‌پلاک جرم است
  • نگهداری تَک پلاک جرم است | مسئولیت ارتکاب جرم با پلاک مفقودی بر عهده کیست؟ | مالک خودرو ۲۴ ساعت مهلت اعلام مفقودی دارد
  • نگهداری تَک پلاک جرم محسوب می‌شود
  • نگهداری تَک پلاک جرم محسوب می‌شود/اعمال قانون و اعزام به پارکینگ
  • مشکل کمبود نیروهای پلیس راهور در شهرها را با برون‌سپاری رفع می‌کنیم
  • هوش مصنوعی به کمک ثبت تخلفات رانندگی می آید
  • ۵۶ دستگاه خودرو حادثه ساز در مشهد توقیف شد
  • تاسیس مؤسسات خدمات هوشمند ترافیک/ برای واردات خودرو هیچ چیزی معطل پلیس نیست